MATEXI-AWARD 2023

Bedankt iedereen voor jullie stemmen!

 

Mijn speech


Beste mensen,


567 keer merci aan iedereen die op mijn project gestemd heeft. Er zijn zeker 567 mensen die in mijn project geloven en ik ga deze mensen zeker niet teleurstellen.

Jullie kennen vast de gelaarsde kat uit de film Shrek. Als hij iets wil, kijkt hij je aan met zijn glinsterende ogen waardoor je hem niet kunt weigeren om het gevraagde aan hem te geven. Vervolgens kijkt hij niet meer terug naar de persoon die hem geholpen heeft. Laat ik u geruststellen: zo ben ik niet. Ik ben een man van mijn woord. Ik houd me aan mijn belofte om mijn project tot een goed einde te volbrengen dankzij de 567 mensen die in me geloven.

Mataxi vroeg mij: wat zou je doen als je de prijs wint?
Mijn antwoord was “om nog beter mijn werkzaamheden uit te voeren als aanleg geveltuintjes. Wil ik verder graag een bakfiets (van € 4.397,00) aanschaffen. Daarom zou het erg fijn zijn als mijn initiatief de Mataxi Award 2023 en een van de daaraan gekoppelde geldprijzen zou winnen. Omdat alle kleine beetjes helpen, is de hoogte van de geldprijs voor mij minder belangrijk. Met elk bedrag ben ik blij!” Destijds kostte de bakfiets €4397,00 in het zwart kleur, maar ik wil hem graag in het wit. Deze kost mij €5195,00.
Ik heb de elektrische bakfiets alvast besteld en een voorschot betaald. Dus beste mensen: ik ben heel blij dat ik deze prijs van 2000 euro gewonnen heb en 3195 euro neem ik voor mijn eigen rekening. Als ik aan het werk ben met mijn bakfiets, zal ik nooit die 567 mensen vergeten die in mij geloven en die mij geholpen hebben.


Bedankt iedereen voor jullie steun, stem en erkenning!

 

Warme groeten,

Mohamed(Mo) Essakhi

Aftermovie


02-12-2023