Ik heb een atelier nodig.

Boven alles heb ik een atelier nodig voor hout- en metaalbewerkingen en een opslagruimte. Deze kan ik huren voor een sociaal tarief.

Acties die ik ondernomen heb:

Maandag 30 augustus 2021 heb ik contact opgenomen met Arne van Sodigent van de sociale dients van stad Gent. Ik heb uitleg geven over mijn project en hij kon mij direct helpen. Hij gaf mij een aantal adressen. Het eerste adres was van Steven Vanderbeke, eigenaar van Maaket. Steven heeft een atelier voor hout- en metaalbewerkingen en heeft ook een opslagruimte. Ik heb met Steven gebeld en hij heeft mij uitgenodigd in zijn atelier. Ik was direct verliefd op het atelier. Ik heb gereserveerd voor:
Werkbank Kolomboormachine Radiaalzaag Kleine opslagruimte voor elke zaterdag van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00.
Steven heeft mij verteld dat hij dit bedrijf heeft opgericht voor mensen die in een rijhuis of in een appartement wonen. Op deze manier kan hij hen die geen werkplaats hebben toch een werkplaats aanbieden. Op 25 sepetember mag ik starten! De komende herfst en winter ga ik druk bezig zijn!
Ik hou van deze stad!

Meer info: https://www.maaket.be/over-ons