Opklapbare gevelbankjes gemaakt door:

Geveltjes met zuurstof

Hallo iedereen!

Jullie hebben allicht opgemerkt dat ik een tijdje afwezig ben geweest op mijn website. Dit kwam omdat ik druk bezig ben geweest met mijn project ‘geveltuinactie Boomstraat 2021’. Ik wil mijn project doorzetten en verder gaan met waar ik mee bezig was. Ik heb hard moet nadenken over hoe ik verder moest. Ik heb besloten om een straatactie te organiseren waarbij bewoners een geveltuintje en daarbij een gratis bankje van mij kunnen krijgen. Ik heb ervoor gekozen om een gratis bankje aan te bieden omdat ik het mooi vind als mensen die een geveltuintje hebben daarvan plezier kunnen hebben en kunnen genieten van de zuivere zuurstof van de geveltuintjes terwijl ze op een bankje zitten. Bovendien kan er hierdoor sociale cohesie ontstaan tussen buren die met elkaar praten of samen iets drinken. Ik ga de opklapbare bankjes zelf ontwerpen. Op school heb ik les gehad in hout- en metaalbewerking. Ik geef nooit op en zal tot een goed ontwerp komen voor een opklapbaar gevelbankje dat buiten kan staan. Deze zal ik dan tijdens de geveltuinactie gratis aan iedereen geven.

Dit jaar ben ik niet op vakantie geweest omdat ik dit niet durfde door de corona epidemie. Ik heb daardoor een budget overgehouden van 2500 euro voor mijn volgende project, de geveltuinactie.
Met dit budget wil ik graag 50 bewoners gratis een opklapbaar gevelbankje bezorgen. De opklapbare gevelbankjes bieden een zitplaats voor 2 personen en hebben een draagkracht van maximaal 200kg. Een bankje mag maximaal 50 euro kosten. Ik hoor jullie al denken, dat is onmogelijk, maar geloof mij, het is wel mogelijk.

Wat heb ik nodig:

05 september 2021